Social Icons

29 jun 2015

Formula 1 - F1 2015


Release datum: 10-07-2015

Platform: PS4, PC, Xbox One

Productbeschrijving

Race als een kampioen in Formula 1 2015! Kom dichterbij dan ooit en ervaar hoe het is om het racen in 's werelds spannendste en meest prestigieuze motorsport. Formula 1 2015 plaatst je middenin de actie met een prachtige nieuwe game-engine die de razendsnelle racewagens van Formula 1 creëert en je met de 'uitgezonden presentatie' onderdompelt in de unieke racesfeer. Formula 1 2015 is de officiële game van de 2015 FIA Formula One World Championship en biedt een volledig speelbare 2014 FIA Formula One World Championship als bonusmateriaal. Race als je favoriete Formula 1-ster in de nieuwe Championship Season mode en ga tot het uiterste in de uitdagende Pro Season mode. Test je vaardigheden in de nieuwe Online Practice Session mode en daag je vrienden en race-rivalen vanover de hele wereld uit in de online multiplayer.

KENMERKEN:

- Een prachtige nieuwe game-engine - Een gloednieuwe game-engine, vanaf de grond opgebouwd voor de nieuwste consoles en pc’s om spelers Formula 1 te kunnen laten ervaren in ongekend detail.
- De meest relevante Formula 1-game ooit - Gratis digitale updates houden de game tijdens het seizoen up-to-date en biedt fans de meest relevante Formula 1-game ooit.
- De meest inclusieve F1 race-ervaring ooit - Met een natuurlijk authentieke controle, met verbeteringen en toevoegingen op meer dan 20 vlakken, is Formula 1 2015 ontworpen voor zowel ervaren als nieuwe spelers.
- Nieuwe game modes - Dompel jezelf onder in de nieuwe Championship Season, ga tot het uiterste in Pro Season of gebruik de nieuwe Online Practice Session om je vaardigheden aan te scherpen voordat je het opneemt tegen rivalen van over de hele wereld in de online multiplayer.
- Bonusmateriaal - Kijk nog eens naar het spannende vorige seizoen en geniet van een volledig speelbaar 2014 FIA Formula One World Championship als bonusmateriaal.

Productspecificaties

Doelgroep

Aanbevolen voorFanatieke gamer
PEGI-leeftijd3

Technische gegevens

DragerBlu-ray

Spelopties

Online optieJa

Aanvullende informatie

RegioRegion Free
Talen op de doosEngels
Taalinstellingen productEngels

Productinformatie

Verpakking Amaray
EAN5024866363968

Trailer


Geen opmerkingen: