Social Icons

20 feb 2013

Dead Space 3


*Game Info

In Dead Space 3 voor de Xbox 360 speel je dezelfde hoofdpersonage als in de vorige games, namelijk Isaac Clarke. Hij is nog steeds in gevecht met de monsterlijke Necromorphs. Deze keer vecht hij echter niet alleen maar gaat hij de strijd aan samen met John Carver.

Isaac Clarke crasht op een bevroren planeet bekend als Tau Volantis. Hij hoopt in deze vijandelijke omgeving de sleutel te vinden tot het uitroeien van de Necromorphs. Tau Volantis is een enorm uitgestrekte planeet die niet alleen bewoond wordt door talloze Necromorphs, exotische roofdieren maar ook door enkele groepen mensen. De mensen zijn er echter van overtuigd dat Isaac en zijn team een vijandige dreiging vormen en openen daardoor vrijwel direct vuur als ze onze held in het oog krijgen.


Drop in Drop out
De game kan volledig coöperatief gespeeld worden en zo speel je eigenlijk twee games! Daarnaast is er en nieuwe feature namelijk de "Drop in, Drop out"-feature. Deze houdt in dat een andere speler kan gaan meedoen bij ieder checkpoint of wanneer de spelende speler doodgaat. Het spel wordt niet meer alleen in kleine ruimtes gespeeld maar ook in de buitenwereld. Tevens beschikken Isaac en John ook over de mogelijkheid om aanvallen te ontwijken en dekking te zoeken. Gevallen tegenstanders kunnen bovendien veranderen in bloederige Necromorphs, waardoor een brute schietpartij elk moment kan omslaan in een potje ledematen afsnijden. Ook de 'dismembering' van je vijanden is weer helemaal terug in Dead Space 3! 

Ook de exotische dieren die de planeet bevolken vormen een pittig uitdaging. Gigantische, haast reptielachtige roofdieren duiken op vanuit de sneeuw of komen naar je toegerend vanuit de bergen. Een goede samenwerking is nodig om deze gevechten tot een goed einde te brengen. Communiceer en bedenk samen de perfecte tactiek om je vijanden te verslaan.





*Te Spelen op

PS3,Xbox 360,PC


Geen opmerkingen: