Social Icons

18 dec 2012

FIM Speedway Grand Prix 4


*Game Info

Probeer eerste te worden bij de wereldkampioenschappen en de Speedway Grand Prix. Bekwaamheid, uithoudingsvermogen en stalen zenuwen zijn absolute vereisten voor je racecarrière. Je drijft jezelf en je motor tot het uiterste.

Op elke baan zijn de bekende wetten van de fysica van toepassing en zul je ook rekening moeten houden met de weersinvloeden en wegdekveranderingen. Je zult je motor dusdanig moeten afstellen zodat hij optimale prestaties levert onder de moeilijkste omstandigheden. Hoe verder jouw carrière zich ontwikkelt, hoe meer opties er zijn voor het finetunen van je motor. Een breed scala van aanpassingsmogelijkheden zorgt dat jij aan kop gaat.

Ga de strijd aan in de Full Multi-Season race modus waarin je het opneemt tegen uitdagende computerreconstructies van de beste rijders van de wereld, compleet met baanbrekende kunstmatige intelligentie waardoor elke rijder een unieke persoonlijkheid, racestijl en strategie krijgt! Vecht voor de overwinning tegen rijders uit de wereldtop op nauwkeurig gemodelleerde, echte racebanen.

Een andere mogelijkheid is om je vrienden uit te dagen in een selectie multiplayer modi, waarin slechts een rijder zal zegevieren en er met de overwinning vandoor zal gaan.

Kick-start jouw carrière en ga in versnelling voor de ultieme racesensatie.

*Te spelen op

PC

* Tekoop bij

Eplaza - €29.99
Bol.com - €29.99

Geen opmerkingen: