Social Icons

30 nov 2012

Wii U New Super Mario Bros.


*Game Info

Deze geweldige Mario game in prachtige HD kwaliteit lijkt op de oude vertrouwde Mario game maar er is natuurlijk een aantal nieuwe dingen toegevoegd waardoor de ervaring nog completer wordt!

In het schitterend vormgegeven Wii U New Super Mario Bros. kun je met wel 5 spelers tegelijk spelen en het multiplayer element is dan ook zeer belangrijk. Vier van de spelers speelt in dat geval met een Wii afstandsbediening en de vijfde speler met de Wii U Gamepad. Je kunt samenwerken met elkaar maar de vijfde speler kan zich ook aansluiten bij de vijanden! Je kunt ook met z'n tweeën spelen waarbij degene die de GamePad in zijn of haar handen heeft de andere speler kan ondersteunen door met de stylus bijvoorbeeld een blok te tekenen zodat je verder kunt. Maar natuurlijk kun je de ander ook tegenwerken door dit niet te doen of de weg juist te blokkeren!

Deze Wii U versie heeft dezelfde gameplay elementen als zijn voorganger op de Wii. Naast Mario en Luigi zijn er twee Toads speelbaar en door op de juiste manier samen te werken kun je het level uitspelen. In de game gaat je karakter natuurlijk weer door de levels heen om zijn uiteindelijke doel te bereiken: het bevrijden van de prinses. Mario kan nu onderweg behalve paddenstoelen ook speciale eikels eten. Na het eten van de eikel krijgt hij een heus eekhoornpak en kan hij een tijdje zweven. Op deze manier kun je allerlei bonussen binnenhalen. Ook baby Yoshi komt weer voor in de game. Blaas hem op en gebruik Yoshi als een ballon. Geniet van deze nieuwe game van de meest populaire loodgieter en spring het avontuur tegemoet!


  • Met twee soorten besturing kunnen tot wel vijf spelers hun krachten bundelen.
  • Gebruik de knoppen om op de klassieke manier het avontuur aan te gaan als Mario en zijn vrienden. Maximaal vier spelers kunnen zo tegelijk op het scherm spelen.
  • Raak het scherm van de Wii U GamePad aan om op deze spannende nieuwe manier met andere spelers samen te werken.
  • Raak het touchscreen van de GamePad aan om andere spelers te helpen. Maak boostblokken om geheime plekken te kunnen bereiken, raak vijanden aan om ze dwars te zitten, en nog veel meer.
  • Ga de uitdaging aan in talloze missies, zet de snelste tijd neer in diverse recordrace of neem het op tegen vrienden in muntengevecht.

*Te Spelen op

Wii U

*Tekoop bij

Wii U - Eplaza - €62.99
Wii U - Bol.com - €59.99
Wii U - Freerecordshop.nl - €60.00

Geen opmerkingen: