Social Icons

3 nov 2012

Vuilnis Simulator


*Game Info

Kruip achter het stuur van een van de vele verschillende vuilniswagen modellen (incl. Rotopress, VarioPress of bouwafval vrachtwagens) en kom in actie om vuilnisbakken te legen door de hele stad.

Jouw taak is niet alleen om je aan het tijdschema te houden en vuilnisbakken te verzamelen. Maar ook speciale opdrachten uit te voeren zoals het ophalen van glasafvalcontainers, constructieafval en zelfs giftig afval. Naast het ophalen van vuilnis kan je ook jouw eigen vuilverwerkingsbedrijf starten.

Kies uit verschillende vuilniswagen modellen (bijvoorbeeld met een grotere capaciteit of met bakken die sneller leeg zijn) en neem de controle over zowel het voertuig als de vuilnismannen! Je kan extra vrachtwagen modellen huren, maar alleen door het goed uitvoeren van de opgedragen taken binnen het tijdschema.

Een onbeperkt aantal opdrachten die je door verschillende wijken brengen (stad, industrieterreinen en een kantoorwijken) bieden talloze uren van plezier en uitdagingen. Bekijk de gebeurtenissen uit verschillende camerastandpunten, inclusief cockpit view. Bereid je voor op het rijden in alle soorten weersomstandigheden (zon, sneeuw, ijs, regen, mist) en dag of nachtritten.

Laat zien wat je kan en probeer een plaats te krijgen in de wereldwijde highscore lijst. Het maakt niet uit of je beginner of professional bent, deze game simulatie is voor iedereen.

Kenmerken:

  • Een onbeperkt aantal opdrachten in een enorme miljoenenstad
  • 5 verschillende vuilniswagen modellen in 4 klassen
  • Verschillende camera standpunten waaronder cockpit view
  • Highscore lijst en online highscore systeem
  • Verschillende weersomstandigheden en dag en/of nachtritten.
*Te Spelen op

PC

*Tekoop bij

PC - Eplaza - €5.99
PC - Bol.com - €7.99
PC - Freerecordshop - €7.99

Geen opmerkingen: