Social Icons

22 nov 2012

Demolition Company Gold


*Game Info

Start je eigen sloopbedrijf en neem contracten aan om oude gebouwen in de stad te slopen. Het is leuk, het is bevredigend is, je bouwt je eigen bedrijf.

Wil je explosieven gebruiken, of wil je de gigantische sloopkogel gebruiken? De keuze is aan jou, zolang de gebouwen maar naar beneden komen terwijl je ernaar streeft om de ultieme Demolition bedrijf op te bouwen.

Terwijl de muren naar beneden komen, zullen je mogelijkheden omhoog gaan! Succesvolle sloop contracten zorgen voor een inkomen dat je kunt investeren in grotere en betere apparatuur. Naarmate je vaardigheden vergroten, zal je gevraagd worden om projecten van een grotere complexiteit aan te pakken, dwars door de stad, van de fabriekswerven via de haven naar het stadscentrum, waar veilig slopen cruciaal is.

Demolition Company Gold brengt vier nieuwe voertuigen, een grotere omgeving, inclusief een groot luchthaven gebied, en zes nieuwe uitdagende missies. Mis de kans niet om de stad plat te gooien en start je nieuwe business met een knal.
*Te Spelen op

PC

*Tekoop bij

PC - Eplaza - €29.99
PC - Bol.com - €29.99
PC - Freerecordshop - €28.00

Geen opmerkingen: