Social Icons

30 okt 2012

Splinter Cell: Blacklist

Release Datum: 1Juli 2013
*Game Uitleg

Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist voor de PlayStation 3 vindt plaats na Convinction en in twee derde van de wereld is nu de Verenigde Staten militair aanwezig. Een aantal landen heeft genoeg van de Amerikaanse bemoeienis en brengt een terroristisch ultimatum op gang: 'Blacklist'. Dit is een dodelijke aftelling naar een reeks terroristische aanvallen tegen Amerikaanse belangen die steeds groter en intenser van aard zullen zijn. Sam Fisher is de leider van de nieuwe Fourth Echelon eenheid, nadat de Amerikaanse president de corrupte Third Echelon heeft opgedoekt. Deze geheime eenheid legt alleen verantwoording af bij de Amerikaanse president. Sam en zijn team moeten de terroristen opsporen en het aftellen naar Blacklist stoppen voor het te laat is!

De missie van de Fourth Echelon speelt zich af in het dorpje Mirawa in de grensstreek van Irak en Iran. Hier maken ze jacht op één van de leiders van het levensgevaarlijke terreurcomplot. De leider, die bekend staat onder de naam Jadid, houdt zich schuil in een nederzetting en wordt bewaakt door een leger aan terroristen.


  • Ga te werk zonder beperkingen: Sam is helemaal terug en dodelijker dan ooit! Hij is de enige geheim agent die boven de wet staat en hij gebruikt meedogenloze technieken om de vijand te ondervragen. Zo krijgt hij cruciale informatie en kan hij de volgende Blacklist aanval voorkomen. Tevens heeft hij de mogelijkheid om zijn vijanden door muren heen te zien en heeft hij de beschikking over stundarts. Door de full motion performance capture krijg je een hoogwaardige cinematische ervaring.
  • Kill in motion: Sam slaat toe met dodelijke precisie door meerdere vijanden in één vloeiende beweging te markeren en om te brengen. Met de Active Sprint kan Sam op een vloeiende manier de omgeving doorkruisen, kan hij muren beklimmen en hindernissen overwinnen om het volgende doelwit te bereiken.
  • Ontketen de kracht van de 4th Echelon Prototypes: infiltreer terroristische organisaties met behulp van nieuwe gadgets zoals de snake cam en micro-trirotor drone. Deze geven Sam de mogelijkheid om op langere afstand te verkennen, doelwitten te markeren of de drone met de kracht van een granaat te laten ontploffen.
  • Bouw een nieuw Echolon: Sam bouwt een compleet nieuw team in deze game. Zijn team, zijn manier. Het team bestaat uit Anna 'Grim' Grimsdottir, de technical operations manager, CIA-agent Isaac Brigs die voor een extra vuurkracht zorgt en Sams vaste hacker Charlie Cole.
*Te Spelen op:

PC, PS3, Xbox 360

*Tekoop bij:

PS3 - Eplaza - €69.99
PS3 - Bol.com - €69.99

Xbox 360 - Eplaza - €69.99
Xbox 360 - Bol.com - €62.99

PC - Eplaza - €49.99
PC - Bol.com - €49.99

Geen opmerkingen: