Social Icons

19 sep 2012

Nieuwe ps3 !!!!

*Nieuws:


Een strak nieuw ontwerp als thuis voor al je favoriete games en features: dit is hét moment om een PlayStation 3 in huis te halen.
 
PlayStation 3 biedt je voor een geweldige prijs het ultieme op het gebied van games en home entertainment en dit systeem is nu verkrijgbaar in een opvallende uitvoering die je huiskamer zeker zal opfleuren.
Het nieuwe PS3-systeem is vanaf 28 september 2012 verkrijgbaar in twee versies,
eentje met een opslagcapaciteit van 500 GB en een goedkopere variant met een opslagcapaciteit van 12 GB. Of je nu direct gedenkwaardige en gezellige familieavonden wilt of je systeem met allerlei fantastisch entertainment wilt volproppen, wij hebben de juiste PS3 voor jou!
Het nieuwe systeem geeft je de flexibiliteit om je PS3-ervaring helemaal naar eigen wens aan te passen: begin met een model van 12 GB en breidt de opslagruimte uit door een speciale harde schijf van 250 GB aan het systeem te koppelen. Dit is slechts één van de geweldige randapparaten die tegelijk wordt gelanceerd met een aantal andere essentiële accessoires zoals een verticale houder zodat je kunt kiezen hoe je de nieuwe PS3 neerzet.
De PlayStation Store voor PS3 wordt om de lancering van het nieuwe systeem te vieren in oktober 2012 in een nieuw jasje gestoken, zodat je de door jou gewenste content nog eenvoudiger kunt vinden en downloaden.

Geen opmerkingen: