Social Icons

10 aug 2012

Sleeping Dogs



In de open wereld game Sleeping Dogs speel je als Wei Shen, een Chinees-Amerikaanse politieagent van de San Francisco Police Department die de Triad Bureau in Hong Kong Police helpt een criminele bende op te pakken. Om die reden gaat hij undercover en infiltreert hij in de gevaarlijke Sun On Yee organisatie. Te voet heb je de mogelijkheid om te lopen, te rennen, springen, over obstakels klimmen en te zwemmen. Ook heb je de beschikking over allerlei wapens en Wei Shens martial arts vaardigheden. Wil je je iets sneller verplaatsen? Dan kun je ook de auto, boot of motor pakken.


Wanneer je met je handen vecht kun je zowat alles in je omgeving gebruiken. Zo kun je bijvoorbeeld je tegenstanders vastgrijpen om ze daarna tegen een hek aan te werpen of ze in een vuilniscontainer te gooien. Ook bij de vuurgevechten zit een extraatje, genaamd vault shooting. Wanneer je je ergens achter verschuilt kun je door middel van vault shooting een soort slowmotionscène starten waarbij je in vertraagd tempo je magazijn kunt leegschieten op de tegenstander terwijl je over je schuilplek heen springt.

Hoewel de missies binnen het hoofdverhaal nodig zijn om bepaalde content en delen van de stad vrij te spelen, zijn ze niet verplicht om in een bepaalde volgorde te spelen. Je kunt vrij rondlopen en je toeleggen op iets minder alledaagse bezigheden als het stelen van auto's, je aansluiten bij een fight club, karaoke zingen, gokken en wedden op haangevechten. Doe bijvoorbeeld mee met straatraces, schaf een nieuwe garderobe aan of ga op zoek naar een leuke vriendin. Als Shen moet je steeds laveren tussen het niet uit het oog verliezen van je missie en het zo overtuigend mogelijk over komen als lid van de bende.

* Prijs

PC - Bol.com - €49.99
PC - Freerecordshop - €43.50

PS3 - Bol.com - €59.99
PS3 - Freerecordshop - €57.00
PS3 - Eplaza - €59.99

Xbox 360 - Bol.com - €59.99
Xbox 360 - Freerecordshop - €57.00
Xbox 360 - Eplaza - €59.99

Geen opmerkingen: